RETOURNEREN

Geen enkel probleem en bovendien gratis
We hopen natuurlijk dat je je bestelling in goede orde hebt ontvangen en je blij bent met hetgeen je ontvangen hebt. Ondanks dat we erg ons best doen kan het zijn dat er iets mis gegaan is met je bestelling, een artikel niet goed past of dat je gewoon niet tevreden bent met hetgeen je gekregen hebt. Een artikel retourneren is geen enkel probleem. Er gelden wel een aantal voorwaarden:
Binnen 30 dagen na aankoop.
Met volledig en correct ingevuld retourformulier. Stuur dit retourformulier mee.
De originele kaartjes en labels zijn nog aan het artikel bevestigd.
Het artikel is compleet, niet gebruikt, niet gedragen of beschadigd.
Het artikel zit in de originele productverpakking.

Wat moet je doen?
Geef op de eerste pagina van het retourformulier, dat je bij je bestelling hebt ontvangen, aan welke artikelen je retour wilt sturen en geef hier tevens de reden van aan. Vul de overige gevraagde gegevens in. Stop dit retourformulier in de doos of envelop die je terugstuurt en plak de doos of envelop goed dicht.
Je kunt je retourzending afgeven bij één van onze winkels. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Neem apart van de retourzending het formulier ‘Afgiftebewijs retour in winkel’ mee. Dat vullen ze in de winkel dan voor je in. Het is helaas niet mogelijk om artikelen in de winkel te ruilen of in de winkel geld terug te ontvangen. Zij sturen je retourzending ongeopend terug naar het centraal magazijn.

Ook kun je je retourzending gratis afgeven bij een Post NL Servicepunt bij jou in de buurt. Tenslotte kun je je retourzending ook zelf rechtstreeks terugsturen naar ons centraal magazijn, maar dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening.

Geld terug
Je retourzending wordt in ons centraal magazijn beoordeeld.
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten onverwijld en in ieder geval niet later dan 30 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Leveringskosten worden alleen dan terugbetaald wanneer de volledige bestelling door koper wordt geretourneerd. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat schoenensemall.com niet aansprakelijk is voor het beschadigd- of zoekraken van retour gezonden artikelen.