Over Ons

Schoenenemall.nl is dé sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft.

Schoenenemall.nl-winkels bieden een ruim assortiment aan topmerken, uitstekende service- en garantievoorwaarden en zijn bij uitstek dé specialist in o.a. voetbal, fitness, tennis, running, wandelen, zwemmen, indoor en hockey. De mensen van Schoenenemall.nl zijn getraind in het geven van een vakkundig en persoonlijk advies.

Bij Schoenenemall.nl combineren we de kracht van een grote internationale winkelformule met de sterke lokale betrokkenheid van onze zelfstandige ondernemers en dragen we graag bij aan een gezondere levenswijze. Onze filosofie hierbij is simpel. Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Dus helpen wij jou aan de sportartikelen en het advies waardoor jij het maximale aan plezier kunt beleven.

passie voor sport, passie voor het team. dat maakt ons uniek, elke dag weer. wie je ook bent en wat je ook doet, iedereen is belangrijk. jij maakt namelijk, samen met je collega’s, het verschil voor onze klanten. naast de beste deals, willen wij ook altijd de beste service leveren en daar hebben wij jou voor nodig!

Onze filosofie is simpel. Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Dus helpen wij jou aan de sportartikelen en het advies waardoor jij het maximale aan plezier kunt beleven.